www.casacama.com


CasaCama nieuwsbrief 

De zomer is bijna voorbij, met nog een aantal prettige nazomerdagen voor de boeg. Gelukkig kunnen we het zomergevoel verlengen door de vele aanbiedingen naar onze prachtige en zonnige bestemmingen Suriname, Aruba, Bonaire & Curacao!

Niet alleen KLM is aan het stunten met prijzen, ook Martinair heeft haar prijzen verlaagd naar Aruba en Curacao:En ook al is Kerst en Owru Jari nog relatief ver weg, de boekingen voor december vliegen als warme broodjes over onze virtuele toonbank!

Wees dus op tijd met uw boeking, want vol is vol zoals deze heerlijke foto uit Suriname ook overduidelijk op 3 manieren zegt.

Foto: mw Y. Benschop


In de tussentijd is er genoeg te zien, doen & beleven op cultureel gebied in Nederland. Een kleine greep uit de agenda:

A Poku Tori - Het muziektheater over Lieve Hugo King of Kaseko. Klik hier voor de draaidagen in september/oktober

Suriname op Zuid Festival in Rotterdam, 3 & 4 oktober 2009. Klik hier voor meer info

Africa in the Picture
op diverse locaties (o.a. Amsterdam, Rotterdam, Den Haag). Klik hier voor meer info

Wie van cultuur houdt (en wie niet?!), mag zeker dit prachtige nostalgische filmpje over Curacao in de jaren 30 niet missen. Klik hier om de film te starten (18 minuten)

Tot slot willen wij uw aandacht vragen voor een zeer goed initiatief in Suriname: Stichting Ongekend Surinaams Talent. Hieronder leest u meer hierover.

Hiernaast staan een aantal nieuwe woningen op onze site en vergeet u niet om onderaan deze nieuwsbrief te kijken naar de interessante aanbiedingen voor de komende maanden!

Veel lees- en reisplezier!

Het team van CasaCama.comStichting Ongekend Surinaams Talent
Bouwt aan een toekomst voor jongeren met een arbeidshandicap

Een hotel met leerwerktrajecten in Suriname
De Stichting Ongekend Surinaams Talent (SOST) vindt dat iedereen een kans verdient en wil daarom leerwerktrajecten creëren voor Surinaamse jongeren met een arbeidshandicap. Om dit te realiseren zal SOST een hotel gaan bouwen in Suriname. De jongeren krijgen hier de kans om werkervaring op te doen op de volgende gebieden: administratie, receptie, groenvoorziening, schoonmaak en horeca. Na één à twee jaar stromen de jongeren uit naar een reguliere werkplek op de arbeidsmarkt. De opbrengsten van het hotel zullen volledig worden gebruikt om de leerwerktrajecten te financieren.

NB. JE KUNT VANDAAG NOG STEMMEN VOOR DE WEEKPRIJS!!

En jij kan helpen!

SOST doet mee aan de wedstrijd ‘Voor de wereld van morgen’ van de ASN Bank en maakt hiermee kans op een geldprijs van €20.000. Met dit bedrag kunnen wij niet alleen onze droom, maar ook de droom van vele Surinaamse jongeren waarmaken! Het enige dat wij hoeven te doen is zoveel mogelijk stemmen krijgen. Jij kan ons en de Surinaamse jongeren helpen door te stemmen op ons project!

Hoe kan je stemmen?

Om te kunnen stemmen moet je eerst lid worden van de site www.voordewereldvanmorgen.nl Lid worden is gratis en gemakkelijk. Als je je account geactiveerd hebt, vind je ons idee in de ideeënlijst. Ons project heeft als titel: 'Hotel met leerwerktrajecten in Suriname' en valt onder de categorie 'ontwikkelingssamenwerking'.

We zouden het erg op prijs stellen als je deze kleine moeite zou willen doen!

Esther Veen & Marloes Bodewes

Ps. Onze website is nu ook in de lucht: zie www.surinaamstalent.nlHet initiatief van Ongekend Surinaams Talent is gestart door de oprichter van Stichting Projecthulp Suriname. CasaCama.com is hoofdsponsor van deze stichting. Op 3 oktober 2009 is er een Benefiet avond voor Projecthulp Suriname. Het ingezamelde bedrag komt geheel ten goede aan diverse nuttige projecten in Suriname, zoals scholen, weeskinderen en natuurbehoud.

Ga naar de website van Projecthulp Suriname voor meer informatie en kaarten. Het wordt een vrolijke avond vol met heerlijk Surinaams eten, muziek, kunst, en niet te vergeten een loterij waarbij je een ticket naar Suriname kunt winnen ´┐Żn een CasaCama-woningbon ter waarde van 250 euro!

Klik hier om naar de website van Projecthulp Suriname te gaan.

Klik hier om de flyer + programma van de Benefiet te openen


 

woning
Marthastraat
Suriname


265 euro p/mnd


Klik hier voor meer info
woning
Amazonestraat
Suriname


355
euro p/mnd

Klik hier voor meer info
woning
Moejekreekstraat
Suriname


385 euro p/mnd

Klik hier voor meer info
woning
Sarastraat
Suriname


740 euro p/mnd

Klik hier voor meer info


Klik hier voor alle woningen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

WereldWoning
Twee jaar geleden hebben wij op verzoek van veel huis-eigenaren in andere landen
een 2e huursite opgezet en deze uitgebreid met een koophuizen-gedeelte.
www.wereldwoning.nl heet onze 2e site en is een platform voor 1.000+ huur- en
koopwoningen verdeeld over ruim 40 landen over de hele wereld. Een keer naar Thailand,
Frankrijk of de Verenigde Staten? Neem dan een kijkje op www.wereldwoning.nl


 


In deze rubriek stellen wij de verhuurders van CasaCama.com aan u voor. Wij wisselen dit af met een organisatie en/of persoon voor die een positieve bijdrage levert met het oog op de bestemmingen Suriname, Aruba, Bonaire & Curacao.

Deze maand: Cheraldine Osepa, eigenaar van Taxi & Tour bedrijf Coast 2 Coast CuracaoCoast2Coast Curacao is een Taxi en Tour bedrijf die zich richt op een brede publiek van lokale en internationale klanten die getransporteerd willen worden of het eiland beter willen leren kennen.

U leest het al. Een zeer diverse werkterrein die zich inderdaad zoals onze naam al suggereert van kust tot kust uitstrekt. Het kan ook niet anders want wij vervoeren mensen voor allerlei activiteiten, vanaf een Curacaose attractiebezoek, een begrafenis, een feestelijke Joodse BarMitzwa of speciaal schooltransport.

Ook voor een zeer vroege of late vlucht naar of van Hato International Airport. Wij werken met een reserveringssysteem, waarbij u ons belt of een e-mail stuurt om een taxi te reserveren of om een tour te boeken. Het reserveringsformulier en een beschrijving van al onze tours vindt u op onze website: www.coast2coastcuracao.com

Tevens kunt u ons bellen via: (+5999) 670 9090 of 462 2007 om een taxi te reserveren. Bel tijdig dan hebt U altijd gegarandeerd vervoer. Ook kunt u onverwachts een taxi nodig hebben, dan kunt u gerust naar ons bellen, want wij hebben bijna altijd een lid van onze taxiteam in de buurt om u te assisteren.

Wij hanteren standaard vervoersprijzen exclusief o.b. die contant of op rekening betaald kunnen worden. Onze chauffeurs en gidsen zijn ervaren, betrouwbare en professionele personen die u met enthousiasme van dienst willen zijn.

Ook sluiten wij vervoerscontracten af met bedrijven die hun klanten een kwaliteitsontvangst op de luchthaven willen bieden (Meet & Greet services), maar ook in een nette auto vervoerd willen laten worden.

Onze tours zijn bijna allemaal maatwerk, in die zin dat wij graag aan uw wensen tegemoet willen komen, zodat uw vakantiebezoek op Curacao als een zeer heuglijk feit beschouwd zal worden.

Onze tours:

Experience Curaçao Tour | Cultural Curacao Safari | Ecological Curacao Nature Tour | Curacao by Night Tour | Afro-Curacao Historic Tour | Kids Discover Curacao Tour | Spiritual Curacao Journey | Beach & Cave Expedition | Country House & Plantation Tour

Met vriendelijke groeten,

Cheraldine Osepa
Eigenaar Coast2Coast

Wilt u ook uw woning, organisatie of uzelf op deze wijze voorstellen? Meldt u dan aan via info@casacama.com onder vermelding van 'Hoofdzaak of hobby'.


Aanbiedingen
Suriname
woning
  
woning
  
woning
  
woning
  
Aruba
  
woning
  
woning
  
woning
  
Curacao
  
woning
  
woning
  
woning
Wilt u ook uw woning presenteren en/of als last minute aanbieden?
Meldt u dan aan via info@casacama.com
onder vermelding van 'Presentatie en/of Last Minute'.
(c) CasaCama.Com 2009

Aanmelden? Klik hier

Afmelden? Klik hier

 

De vorige nieuwsbrief nog eens lezen? Klik hier