Contact

Vragen over de beschikbaarheid en het reserveren van een woning kunnen wij alleen via het reactieformulier van de woning in behandeling nemen.

Zoek eerst uw woning van uw voorkeur en vul (vrijblijvend) het reactieformulier bij de woning hiervoor in. Uw aanvraag gaat rechtstreeks naar de eigenaar van de woning. Wij laten u vervolgens zo snel mogelijk weten wat de mogelijkheden zijn. De beschikbaarheid staat vaak bij de woning vermeld. Dit wordt altijd extra gecontroleerd om dubbele boekingen te voorkomen.

Omdat wij met particuliere eigenaren samenwerken, kan dit 1-2 dagen duren. Betreft het een spoedaanvraag (vertrek binnen 7 dagen)? Laat ons dit weten via een extra bericht.

Algemene vragen kunt u 24/7 per email of via het contactformulier hieronder aan ons stellen. Wij streven er naar om uw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Indien u de voorkeur heeft voor telefonisch contact, kunt u ons tijdens onze telefonische openingsuren bereiken. U kunt geen voicemail inspreken.

Wij zijn altijd bereikbaar. Stuur ons een Whatsapp , email of SMS en wij nemen contact met u op.

Telefonische openingstijden:
Nederland: di & do 12:00-17:00
Suriname: ma & wo 9:00-14:00

Over ons

Casa en Cama betekent Huis en Bed. Wij zijn sinds 2004 gespecialiseerd in gemeubileerde particuliere accommodaties voor Suriname, Aruba, Bonaire & Curacao.

Van villa met zwembad, vakantiewoning, appartement of studio tot studentenkamer en guesthouse of hotel. CasaCama bemiddelt met veel plezier en succes bij huur- en verhuur van woonruimtes op deze tropische bestemmingen.

CasaCama is makkelijk toegankelijk voor een breed publiek en tegelijkertijd oog voor uw individuele wensen. CasaCama is in 2004 gestart als een bedrijf dat via internet maximale service wil bieden. Overzichtelijk, transparant en voor een lage prijs.

CasaCama wordt gerund door een klein team van zeer gemotiveerde mensen. Hierdoor blijven voor de klanten de kosten laag, maar is het serviceniveau hoog. Wij hebben een grondige kennis van onze bestemmingen en de aangeboden accommodaties.

Onze kracht ligt in het persoonlijke contact met zowel huurder als verhuurder. Alle accommodaties in ons bestand worden gecontroleerd. Wij kennen de woningen en de verhuurders. Wij staan daarom garant voor de accommodaties op onze site. Dat betekent: veilig, betrouwbaar en voor een scherpe prijs huren.

Een fijne woonruimte is belangrijk voor een prettig verblijf. Op deze website geven we een helder overzicht van alle accommodaties en hun prijzen, gecombineerd met recent fotomateriaal. Via de duidelijke zoekresultaten kunt u exact zien wat wij aanbieden, hoe u kunt reageren en hoe u een reservering kunt maken. Kies hiervoor uw bestemming: Suriname, Aruba, Bonaire of Curacao

Gebruik de navigatie op onze website om uw woning te vinden. Aanvragen van een woning doet u eenvoudig via het reactieformulier bij de gevonden woning.

Tip! Reageer vrijblijvend op meerdere woningen, dan is de kans groter dat één van de woningen nog beschikbaar is voor uw periode.

Tip! Snel een woning boeken? U kunt bij uw aanvraag aanvinken dat u de woning gelijk wilt reserveren bij beschikbaarheid.

 

Vakantiewoning Holiday House Apartment Rental Aruba Bonaire Curacao Suriname Paramaribo

Contactgegevens

Bezoekadres (Alléén op afspraak)
Robert Kochplantsoen 19
1097 GG Amsterdam
Nederland

Postadres
Krugerstraat 22
1091 LG Amsterdam
Nederland

Email (klik hier)

Telefoon NL +31 (0) 651 900 557
Telefoon SU +597 (0) 773 14 86

Telefoon nood: +31 (0) 654370756

Whatsapp

Vakantiewoning Holiday House Apartment Rental Aruba Bonaire Curacao Suriname Paramaribo

Betaalgegevens

ING
BIC (Swift) | INGBNL2A
IBAN | NL78 INGB 0004394656

ABNAMRO
BIC (Swift) | ABNANL2A
IBAN | NL47 ABNA 0627 0833 74

PAYPAL
Account | Email ons

KvK | 34200879
BTW | NL002169205B30

Voor uw veiligheid werken wij alleen met betrouwbare organisaties.

       

Alle informatie op deze site, dochterpagina’s en emailcorrespondentie valt onder de Algemene Voorwaarden van CasaCama.com
Het ongevraagd overnemen van informatie is niet toegestaan onder het Auteursrecht en wordt actief bestreden.

Sitemap CasaCama.com

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.