Veelgestelde vragen en antwoorden

Ik zoek een accommodatie

 • Hoe weet ik of een woning of kamer beschikbaar is?

Elke woning heeft een eigen pagina met details en foto’s. Hier staat vaak een kalender bij met de beschikbaarheid. Sommige woningen hebben geen kalender. Doe dan vrijblijvend een aanvraag voor jouw periode via de button “Ik wil reageren op dit huis”. Vul jouw gewenste periode in + jouw contactgegevens en verstuur de aanvraag. Dit is vrijblijvend en kun je daarom voor zoveel huizen versturen als je wilt. Jouw aanvraag gaat direct naar de eigenaar van de woning. Je ontvangt vervolgens bericht of de woning voor jouw periode geboekt kan worden. Meestal is dit binnen enkele uren.

 • Waarom heeft niet elke woningpagina een kalender voor de beschikbaarheid?

Omdat boekingen soms heel snel gaan en er ook weer annuleringen kunnen zijn, kiezen sommige eigenaren ervoor om géén kalender te tonen. Je kunt de beschikbaarheid eenvoudig opvragen door vrijblijvend te reageren op de woning via de button “Ik wil reageren op dit huis”.

 • Heb ik een profiel nodig om te kunnen reageren op huizen?

Nee, je kunt direct reageren op alle woningen en kamerhuur via de button “Ik wil reageren op dit huis”. Vul jouw gewenste periode in + jouw contactgegevens en verstuur de aanvraag. Dit is vrijblijvend en kun je daarom voor zoveel huizen versturen als je wilt.

 • Ik vind het lastig om een goede keuze te maken, kunnen jullie mij helpen?

Ja, dit doen we met plezier. Wij kennen onze bestemmingen en de aangeboden woningen goed. We sturen jou binnen 24 uur per email een vrijblijvende selectie van leuke en beschikbare accommodaties. Stuur ons een email via email ons met jouw wensen:
– Aankomst- + vertrekdatum
– Locatie:
– Maximale prijs:
– Aanwezige voorzieningen:
– Minimaal aantal slaapkamers:
– Overige wensen:

 • Ik weet mijn aankomstdatum en/of vertrekdatum nog niet precies. Is dat een probleem?

Nee, je kunt bij CasaCama een woning boeken met flexibele data. Dit betekent dat je later nog kosteloos deze data kunt aanpassen nadat je een vliegticket gekocht hebt. Samengevat:

 1. Boek de woning met een voorlopige datum.
 2. Zoek de beste datum voor de vliegtickets.
 3. Pas kosteloos de woning datum aan.

 

Ik wil een accommodatie aanbieden

 • Hoe kan ik mijn woning aanbieden?

Als u zelf een woning of kamer heeft en u wilt deze graag verhuren, dan bent u welkom! Bij CasaCama heeft u het verhuren van uw accommodatie zelf in de hand: u bepaalt zelf de huurprijs, wanneer en aan wie u uw ruimte verhuurt! Om te beginnen, ga naar: AANMELDEN en volg de stappen om u in te schrijven en uw woning(en) aan te bieden.

 • Wat kost het om mijn woning aan te bieden via CasaCama?

Het aanmelden en plaatsen van een woning is kosteloos. Nadat u zich heeft aangemeld krijgt u een bevestiging naar uw e-mailadres. In deze bevestiging wordt onze werkwijze gedetailleerd uitgelegd zodat u dit op uw gemak kunt nalezen.

 

Overige vragen

 • Kan ik bij jullie langskomen om een woning te boeken?

Nee, hoewel we het natuurlijk altijd gezellig vinden om je te ontmoeten 🙂 Vragen over de beschikbaarheid en het reserveren van een woning kunnen wij alleen via het reactieformulier van de woning in behandeling nemen. Algemene vragen kun je 24/7 per email of via het contactformulier op de Contactpagina aan ons stellen. Wij streven er naar om jouw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden. Indien je de voorkeur hebt voor telefonisch contact, kun je ons tijdens onze telefonische openingsuren bereiken.
Wij zijn bereikbaar voor vragen. Stuur ons een email en wij nemen contact met je op. Ga voor onze volledige contactgegevens naar de Contactpagina

 • Heeft CasaCama een kantoor in Suriname en op Aruba, Bonaire en Curacao waar ik langs kan gaan?

Nee, wij zijn een Nederlandse organisatie. Wij zijn gevestigd in Amsterdam. We werken rechtstreeks met de particuliere eigenaren van de huizen en kamerverhuur. Sommige eigenaren wonen in Suriname of op Aruba, Bonaire of Curacao. Sommige eigenaren wonen in Nederland of elders. Er is altijd een lokaal contactpersoon ter plaatse. Soms is dit de eigenaar zelf, soms is het een lokale beheerder. In elk geval is er altijd een lokaal aanspreekpunt in het geval van vragen of calamiteiten. Daarnaast is CasaCama bereikbaar voor vragen. Stuur ons een email en wij nemen contact met je op. Ga voor onze volledige contactgegevens naar de Contactpagina

 

Staat jouw vraag er (nog) niet tussen? Neem dan contact met ons op met jouw vraag. Wij beantwoorden jouw vragen met plezier!
villa rental aruba
rent a house bonaire
aruba-villa-rental-malmok-dreaming-huren

Als eerste de beste aanbiedingen ontvangen?

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.