× Corona COVID-19 virus: U heeft de mogelijkheid om een nieuwe boeking kosteloos te annuleren indien uw vlucht geen doorgang kan vinden door Corona. U ontvangt vooruitbetaalde bedragen in dat geval 100% retour. In het geval uw reis wel doorgaat, maar met andere data, kunt u kosteloos uw woningdata wijzigen. Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Dichtbij op reis! Voor prachtige natuur en mooie steden hoef je helemaal niet ver weg! Met de vele historische steden en diverse natuurgebieden als de Wadden, de Veluwe, de Weerribben en de Achterhoek, is er voor iedereen meer dan genoeg te beleven. Door de relatief kleine oppervlakte van het land zijn de afstanden - over land én over water - gemakkelijk te overbruggen met eigen vervoer of de trein en ben je binnen no time op jouw vakantiebestemming!

NB. In verband met de reisbeperkingen door de huidige Corona situatie hebben wij besloten om onze Caribische website ook voor Nederlandse vakantiewoningen open te stellen, met name voor de kustgebieden. Heeft u zelf een leuk vakantiehuis in Nederland in de verhuur op een mooie locatie, meldt u zich dan kosteloos aan via: https://www.casacama.com/huiseigenaar

Loading

Wijken:

Sorteren:

Als eerste de beste aanbiedingen ontvangen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.