Hoe verloopt de reservering verder?

U heeft een aanvraag voor een woning gedaan en wilt reserveren?

Uw aanvraag is nu doorgestuurd naar de verhuurder van deze woning. U ontvangt zo spoedig mogelijk bericht of u deze woning kunt huren. Wij streven te reageren binnen 24 uur. Houdt u echter rekening met 1-2 dagen, afhankelijk van de bereikbaarheid van de verhuurder. Vertrekt u binnen 7 dagen? Reply/beantwoord dan uw kopie aanvraag met in de titel ‘SPOEDAANVRAAG’.

Waarom kan het 1-2 dagen duren voordat u antwoord krijgt? Omdat CasaCama.com real-time werkt en soms meerdere mensen tegelijk op dezelfde woning reageren voor dezelfde periode. Om dubbele boekingen te voorkomen, doen wij daarom altijd een extra beschikbaarheidscontrole bij de verhuurders. Op deze wijze garanderen wij betrouwbaarheid & veiligheid. Wij doen onze uiterste best om de wachttijd zo kort mogelijk te houden.

Indien de woning beschikbaar is en u wilt reserveren, kunt u uw reservering per email bevestigen: email ons De accommodatie wordt dan op uw naam gereserveerd. U ontvangt van CasaCama.com per email uw reserveringsbevestiging met de factuur voor de aanbetaling. De aanbetaling is een huurdeel, de borg plus 34,95 euro administratie/reserveringskosten. De resterende huur betaalt u rechtstreeks aan de verhuurder. Eventuele afwijkende betalingsregelingen vermelden wij altijd vooraf.

Na de ontvangst van uw aanbetaling (binnen 48 uur na reservering), versturen wij u uw ontvangstbevestiging voor uw eigen administratie samen met alle contactgegevens van de verhuurder. U neemt vervolgens zelf contact met de verhuurder op om de laatste details en/of vragen af te stemmen. Houdt u er aub rekening mee dat u vaak voor aankomst op uw bestemming de volledige huur dient te voldoen aan de verhuurder. Dit kan verschillen per verhuurder.

Alle betalingsdetails staan vermeld in uw reserveringsbevestiging.

In het geval deze woning niet beschikbaar is voor uw periode, kijken wij met plezier samen met u naar mogelijke alternatieven. Wij adviseren u om altijd op meerdere woningen tegelijk te reageren. U heeft dan meer kans dat uw voorkeurswoning nog beschikbaar is.

footer bar

Heeft u vragen?

Wij helpen u met plezier om een prettige woning te vinden voor een fijn verblijf!

Wij zijn bereikbaar voor vragen. Stuur ons een email en wij nemen contact met u op. Voor onze volledige contactgegevens: Contact | Over ons

travel aruba bonaire suriname curacao paramaribo
Samsung Csc
Suriname Paramaribo
Aruba Bonaire Curacao Suriname

Als eerste de beste aanbiedingen ontvangen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.