Prijzen

PRIJS p/week

€ 950,-

PRIJS p/maand

Op aanvraag

Prijs is per: volledige woning

BIJKOMENDE KOSTEN

Administratie/reserveringskosten: 1x 34,95 euro

Elektriciteit:
Voor het verbruik van elektriciteit in de appartementen zullen wij een vergoeding vragen van € 0.40 per kWh.

Internet: de woning is voorzien van een prepaid-systeem (u kunt een internet prepaid kaart kopen)

Eindschoonmaak: € 80,-

Logeergastenbelasting: 7%
In 2009 is door de overheid het besluit genomen om een nieuwe wet aan te nemen betreffende zgn. logeergastenbelasting. Deze bedraagt 7% en komt geheel ten goede aan de toeristische voorzieningen voor Curaçao. De feitelijke ingangsdatum van deze regeling is 1 jan 2010.

In de onderstaande prijstabel vindt u de nachtprijzen van de villa met het aantal slaapkamers die tot uw beschikking kunnen worden gesteld. Per slaapkamer geldt een maximum van 2 personen. Eén kinderbedje kan worden bijgeplaatst zonder extra kosten. Meerdere kinderbedjes zijn ook mogelijk zo lang de voorraad strekt en tegen kostprijs. Niet-geboekte slaapkamers sluiten we af tijdens uw verblijf, maar u behoudt de accommodatie vanzelfsprekend voor alleengebruik.

Prijzen Alle seizoenen

1 of 2 slaapkamers (max. 4 personen) = € 135,-
3 slaapkamers (max. 6 personen) = € 165,-

Auto per dag = € 50,-

BORG

400 - 600 (in EURO tenzij anders vermeldt)

ANNULERINGSVOORWAARDEN

Mocht u jammer genoeg moeten annuleren, dan proberen wij de villa voor dezelfde periode opnieuw te verhuren. Hierbij gelden de volgende annulerings bepalingen:

*.Wanneer volledige verhuur lukt: administratiekosten van € 125,-

*.Wanneer verhuur gedeeltelijk lukt: administratiekosten van € 125,- plus de som van de huurprijs over de dagen dat verhuur niet meer lukt;

*.Wanneer verhuur helemaal niet meer lukt: de volledige huursom.

Wanneer u (of een deel van uw reisgezelschap) eerder vertrekt dan de afgesproken vertrekdatum, is er geen restitutie mogelijk.

Het veranderen van het aantal door u geboekte slaapkamers voor uw aankomst geldt niet als annulering. Het prijsverschil wordt met u verrekend voor uw vertrek.

(Onverminderd de Algemene Voorwaarden van CasaCama.com)


Beschikbaarheid

Over het huis

Onze prachtige stijlvolle vakantiehuis bevindt zich in een rustige en veilige top locatie te Cas Cora. Over de interieur van de woning is zorgvuldig nagedacht, er is een combinatie gemaakt tussen de Nederlandse en Caribische stijl.

De villa ligt heerlijk op de wind, zodat U de gehele dag op de terras kan zitten genieten van uw tropische vakantie op Curacao.

Accomodatie

Deze prachtige vakantievilla is zorgvuldig, luxe en volledig gemeubileerd. Deze woning bevindt zich in een prachtige, veilige en kindvriendelijke top locatie te Cas Cora. Het beschikt over 3 slaapkamers met airco. Alle vertrekken zijn zeer luxe ingericht waarbij Nederlands comfort en Caribische sfeer perfect met elkaar verweven zijn, verder staat er in elke slaapkamer een kast met 4 handdoeken, 4 strandlakens per persoon. In de woning is er slaapmogelijkheid voor 6 personen (kinderbedden kunnen op aanvraag geplaatst worden in de slaapkamers). Het vakantiehuis heeft één badkamer met douche, toilet en wastafel.

Verder heeft het vakantie huis een open keuken, een grote zit- en eetkamer en een gezellige buitenplaats. Zowel de tuin als de auto-oprit zijn ruim waarin meerdere autos veilig geparkeerd kunnen worden. De keuken is voorzien van een koelkast, magnetron, koffiezet-apparaat, keukengerei en schoonmaak artikelen waarvan de huurder gebruik kan maken.

De woonkamer is naast zijn luxe inrichting voorzien van TDS kabel-tv met o.a Nederlandse zenders zoals BVN, Nederland 1, Nederland 2 en Nederland 3, radio/cd speler, ventilator. Het huis wordt eenmaal per week schoongemaakt op donderdagen of zaterdagen, dit is in samen overleg met de huurders. Internet: de woning is voorzien van een prepaid-systeem (u kunt een internet prepaid kaart kopen).

Ook diegenen met een lichamelijke beperking kunnen zorgeloos genieten van een veilige woning. Wij hopen dat u zich in onze vakantie villa thuis voelt en kan genieten van een mooie vakantie op Curacao.

Voor de kleine gast

Ook aan de kleintjes is volop gedacht. Er staat een stevig kinderledikant, een box, een aankleedkussen en een babybad voor ze klaar. Er is een beperkt aantal speeltjes beschikbaar, opgeborgen in de speelgoedkoffer. Vooral is gedacht aan de veiligheid van de kleintjes. De hele tuin is goed omheind.

De villa is uitsluitend bedoeld als vakantie verblijf.

U wordt dan ook geacht rekening te houden met de opvattingen zoals die voor het bewonen van luxe woonwijken op Curaçao gelden. Dit betekent o.a. dat er geen overlast voor de buurtbewoners mag zijn (in wat voor vorm dan ook), naakt of topless zonnen en/of het houden van feesten en andere bijeenkomsten waar meer dan het aantal geboekte personen aanwezig zijn (tenzij u van tevoren schriftelijke toestemming van de verhuurder heeft gekregen).

Wilt u eens een avondje uit zonder uw kinderen? Dat is mogelijk want wij hebben een lieve, betrouwbare oppas die voor een gering bedrag (in de villa) op uw kinderen wil passen. De kosten dient u ter plaatse af te rekenen.

De verhuurder is niet aansprakelijk voor:

- Diefstal, schade en verlies tijdens de huurperiode van de villa;

- Ongevallen in en om de villa;

- Tijdelijke storingen aan apparatuur in en om de villa en tijdelijke storingen in stroom of water-voorziening;

- Overmacht van welke aard dan ook;

- Fouten gemaakt door de huurder van welke aard dan ook;

- (overlast van) bouwactiviteiten buiten de villa.

De huurder is tijdens de huurperiode aansprakelijk voor door hem toegebrachte schade aan de woning, de (eventuele) huurauto, de tuin of aan de inboedel. De schades dienen altijd gemeld te worden, ook als ze door de huurder zelf hersteld kunnen worden. Zelf herstellen is echter NIET toegestaan. Wanneer de schade door uw toedoen is veroorzaakt, brengen wij de reparatie/vervangingskosten in rekening. Niet gemelde schades worden verrekend met het borgbedrag.

De beheerder zal u vertellen hoe de woning (en dan vooral de keuken) bij vertrek hoort te worden achtergelaten. De eindschoonmaak is inclusief, maar de keuken en de bijbehorende apparatuur hoort in principe goed schoon te worden achtergelaten. Wilt u daarbij hulp van een schoonmaakster, dan kan dat tegen een kleine vergoeding.

De huurder is verantwoordelijk voor het afval dat hij achterlaat. Gebruikt u voor uw afval alleen de rolcontainer aan de weg. Conform de millieu-wetgeving op Curaçao mag afval uitsluitend in een container worden aangeboden. Overtollig afval dient de huurder zelf weg te brengen naar de zgn, landfill.

Details van het huis

 • 150m2
 • Slaapkamers: 3
 • Tweepersoonsbed: 3x
 • Maximaal personen: 6
 • Open keuken
 • Internet
 • Ligbad
 • Airco
 • TV
 • Tuin
 • Handicapvriendelijk
 • Bedlinnengoed
 • Handdoeken (douche)
 • Koffiezetapparaat
 • Magnetron
 • Waterkoker

Bijzonderheden

Kinderbedden kunnen op aanvraag geplaatst worden.

Alle prijzen zijn in Euro.

Vertrek en aankomst op elke dag mogelijk.

Prijs is inclusief:
Gebruik draadloos internet, linnen-bedden goed, 1 wekelijkse schoonmaak, TDS kabel-tv met Nederlandse zenders en filmkanalen, mobiele telefoon met pre-paid kaart, theedoeken, handdoeken, washandjes, gas en water.

In de onderstaande prijstabel vindt u de nachtprijzen van de villa met het aantal slaapkamers die tot uw beschikking kunnen worden gesteld. Per slaapkamer geldt een maximum van 2 personen. Eén kinderbedje kan worden bijgeplaatst zonder extra kosten. Meerdere kinderbedjes zijn ook mogelijk zo lang de voorraad strekt en tegen kostprijs. Niet-geboekte slaapkamers sluiten we af tijdens uw verblijf, maar u behoudt de accommodatie vanzelfsprekend voor alleengebruik.

Prijzen Alle seizoenen

1 of 2 slaapkamers (max. 4 personen) = € 135,-
3 slaapkamers (max. 6 personen) = € 165,-

Auto per dag = € 50,-

Uw reserveringsverzoek wordt 7 dagen vastgehouden; in die 7 dagen dient uw aanbetaling (50% van de huursom) en de borgsom op de rekening te zijn bijgeschreven, anders vervalt uw reserveringsverzoek. De slotbetaling (resterende 50% van de huursom, eindschoonmaak, eventueel de kosten gebruik auto en/of luchthaventransfer) dient 6 weken voor vertrek te zijn betaald.

De borgsom bedraagt minimaal 400,- en is afhankelijk van het aantal personen en/of geboekte slaapkamers.

Deze borgsom wordt binnen 14 dagen na uw vertrek teruggestort onder aftrek van eventuele kosten en schade die voor uw rekening komen. In verband hiermee wordt de woning bij aankomst en vertrek samen met u geïnspecteerd door de beheerder en worden de meterstanden samen met u opgenomen.

Check - out
De normale check-out tijd is uiterlijk 10.00 uur. Wilt u een latere check-out dan heeft u keuze uit een check-out om 13.00 uur € 50, en om 19.00 uur € 100.

Boodschappen service:
Indien gewenst zorgen we dat uw koelkast bij aankomst gevuld is met de meest gangbare en noodzakelijke boodschappen voor de eerste dag. U ontvangt van ons vooraf een boodschappenlijst waarop u uw gewenste boodschappen in kunt vullen. Deze worden tegen werkelijke kosten afgerekend.

Details omgeving

De villa is gelegen in een rustige woonomgeving aan een rustige straat met louter bestemmingsverkeer en een geheel omheind tuin. Tevens is het een kindvriendelijk straat.

De woning is slechts 15 minuten verwijderd van Mambo Beach, Jan thiel, Punda en Caracasbaai. Op 3 minuten afstand is de Centrum Supermarket en met een afstand van ongeveer 10 minuten is er een Albert Heijn te vinden. Ook Benzinestations, wasserettes en reisbureaus: KLM, Mau A Sam, Arke Fly en Martin Air bereikt u binnen een aantal minuten.

Een auto op Curacao is onmisbaar. Zonder een auto zou u vele hoogtepunten van het eiland moeten missen omdat die met het openbaar vervoer niet tot moeilijk te bereiken zijn. Maar ook voor het doen van praktische zaken zoals boodschappen, is een auto erg handig.

Details van de omgeving

 • Dichtbij uitgaan
 • Dichtbij winkels

Kaya Piano , Cas Cora, Willemstad, Curacao

Vergelijkbare huizen

Dominguito Willemstad Curacao

Week: € 475,-

Maand: € 710,-

1447_0_1
1447_1_2
1447_2_3

40 m2

1 slaapkamers

2 personen

Internet

Airco

Zwembad

Salina (Studentenkamers) Willemstad Curacao

Week: Op aanvraag

Maand: € 235,-

1459_0_4
1459_1_5

150 m2

10 slaapkamers

17 personen

Internet

Warm water

Schubappelweg C Willemstad Curacao

Week: € 325,-

Maand: € 590,-

Schubappelweg Curacao Apartment Rental Long Term Holiday (1)
Schubappelweg C Curacao Appartement Huren (2)
Schubappelweg C Curacao Appartement Huren (6)

26 m2

1 slaapkamers

2 personen

Airco

Internet

Warm water

Schubappelweg B Willemstad Curacao

Week: € 415,-

Maand: € 755,-

1476_0_1
1476_1_2
1476_2_5

36 m2

2 slaapkamers

3 personen

Internet

Airco

Warm water

Schubappelweg A Willemstad Curacao

Week: € 480,-

Maand: € 875,-

1477_0_1
1477_1_2
1477_2_3

55 m2

2 slaapkamers

4 personen

Internet

Airco

Warm water

Schubappelweg D Willemstad Curacao

Week: € 415,-

Maand: € 755,-

1478_0_1
1478_1_2
1478_2_3

36 m2

2 slaapkamers

3 personen

Internet

Airco

Warm water

| Huurwoning Kaya Piano Willemstad Curacao | Vakantiewoning in Kaya Piano Willemstad Curacao | Huurhuis Kaya Piano Willemstad Curacao | Vakantiewoning Kaya Piano Willemstad Curacao | Vakantiehuis Kaya Piano Willemstad Curacao | Accomodatie Kaya Piano Willemstad Curacao | Huurhuis Kaya Piano Willemstad Curacao | Vakantiewoning Kaya Piano Willemstad Curacao | Vakantiehuis Kaya Piano Willemstad Curacao | Accomodatie Kaya Piano Willemstad Curacao | Villa huren in Kaya Piano Willemstad Curacao | Vakantiehuis met zwembad in Kaya Piano Willemstad Curacao | Appartement huren in Kaya Piano Willemstad Curacao | Goedkope woning huren in Kaya Piano Willemstad Curacao | Huisje met uitzicht op zee in Kaya Piano Willemstad Curacao | Vakantie Kaya Piano Willemstad Curacao | Kaya Piano Willemstad Curacao | Woning te huur gevraagd in Kaya Piano Willemstad Curacao | Woonruimte aanbieden in Kaya Piano Willemstad Curacao | Kaya Piano Willemstad Curacao budget acommodatie | Luxe accommodatie in Kaya Piano Willemstad Curacao | Vliegtickets naar Kaya Piano Willemstad Curacao | Autohuur in Kaya Piano Willemstad Curacao | Hotel in centrum van Kaya Piano Willemstad Curacao | Kamer te huur in Kaya Piano Willemstad Curacao | Vrijstaande bungalow in Kaya Piano Willemstad Curacao | Last minute aanbiedingen naar Kaya Piano Willemstad Curacao | Goedkoop verblijven in Kaya Piano Willemstad Curacao | Huurwoning in Kaya Piano Willemstad Curacao | Vakantiewoning in Kaya Piano Willemstad Curacao | Villa huren in Kaya Piano Willemstad Curacao | Vakantiehuis met zwembad in Kaya Piano Willemstad Curacao | Appartement huren in Kaya Piano Willemstad Curacao | Goedkope woning huren in Kaya Piano Willemstad Curacao | Huisje met uitzicht op zee in Kaya Piano Willemstad Curacao | Vakantie Kaya Piano Willemstad Curacao | Kaya Piano Willemstad Curacao | Woning te huur gevraagd in Kaya Piano Willemstad Curacao | Woonruimte aanbieden in Kaya Piano Willemstad Curacao | Kaya Piano Willemstad Curacao budget acommodatie | Luxe accommodatie in Kaya Piano Willemstad Curacao | Vliegtickets naar Kaya Piano Willemstad Curacao | Autohuur in Kaya Piano Willemstad Curacao | Hotel in centrum van Kaya Piano Willemstad Curacao | Kamer te huur in Kaya Piano Willemstad Curacao | Vrijstaande bungalow in Kaya Piano Willemstad Curacao | Last minute aanbiedingen naar Kaya Piano Willemstad Curacao | Goedkoop verblijven in Kaya Piano Willemstad Curacao | Huurhuizen te Kaya Piano Willemstad Curacao | Vakantiehuizen te Kaya Piano Willemstad Curacao | Huizen huren Kaya Piano Willemstad Curacao | Woningen Kaya Piano Willemstad Curacao | Huren in Kaya Piano Willemstad Curacao | Verhuren in Kaya Piano Willemstad Curacao | Aangeboden in Kaya Piano Willemstad Curacao | Koopwoning in Kaya Piano Willemstad Curacao | Vakantiewoning kopen in Kaya Piano Willemstad Curacao | Koopwoning Kaya Piano Willemstad Curacao | Koopwoning Kaya Piano Willemstad Curacao | | Koophuis Kaya Piano Willemstad Curacao | Koophuis Kaya Piano Willemstad Curacao | Villa kopen in Kaya Piano Willemstad Curacao | 2e huis met zwembad in Kaya Piano Willemstad Curacao | Appartement kopen in Kaya Piano Willemstad Curacao | Goedkope woning kopen in Kaya Piano Willemstad Curacao | Huisje met uitzicht op zee in Kaya Piano Willemstad Curacao | Onroerend goed Kaya Piano Willemstad Curacao | Kaya Piano Willemstad Curacao | Woning te koop gevraagd in Kaya Piano Willemstad Curacao | Woonruimte te koop aanbieden in Kaya Piano Willemstad Curacao | Kaya Piano Willemstad Curacao budget acommodatie kopen | Luxe accommodatie kopen in Kaya Piano Willemstad Curacao | Vliegtickets naar Kaya Piano Willemstad Curacao | Autohuur in Kaya Piano Willemstad Curacao | Hotel kopen in centrum van Kaya Piano Willemstad Curacao | Kantoor kopen in Kaya Piano Willemstad Curacao | Vrijstaande bungalow in Kaya Piano Willemstad Curacao | Last minute aanbiedingen naar Kaya Piano Willemstad Curacao | Goedkoop overnemen in Kaya Piano Willemstad Curacao | Koopwoning in Kaya Piano Willemstad Curacao | Makelaar in Kaya Piano Willemstad Curacao | Villa kopen in Kaya Piano Willemstad Curacao | Tweede huis met zwembad in Kaya Piano Willemstad Curacao | Appartement kopen in Kaya Piano Willemstad Curacao | Goedkope woning kopen in Kaya Piano Willemstad Curacao | Huisje met uitzicht op zee in Kaya Piano Willemstad Curacao | Grond kopen in Kaya Piano Willemstad Curacao | Kaya Piano Willemstad Curacao | Woning te koop gevraagd in Kaya Piano Willemstad Curacao | Woonruimte aanbieden in Kaya Piano Willemstad Curacao | Kaya Piano Willemstad Curacao budget acommodatie | Luxe accommodatie in Kaya Piano Willemstad Curacao | Vliegtickets naar Kaya Piano Willemstad Curacao | Autohuur in Kaya Piano Willemstad Curacao | Hotel kopen in centrum van Kaya Piano Willemstad Curacao | Bungalow te koop in Kaya Piano Willemstad Curacao | Vrijstaande boerderij te koop in Kaya Piano Willemstad Curacao | Last minute aanbiedingen naar Kaya Piano Willemstad Curacao | Goedkoop investeren in Kaya Piano Willemstad Curacao | Koophuizen te Kaya Piano Willemstad Curacao | Chalet kopen te Kaya Piano Willemstad Curacao | Huizen kopen Kaya Piano Willemstad Curacao | Woningen Kaya Piano Willemstad Curacao | Kopen in Kaya Piano Willemstad Curacao | Verkopen in Kaya Piano Willemstad Curacao | Aangeboden in Kaya Piano Willemstad Curacao | Vakantiewoning Aruba | Vakantiewoning Bonaire | Vakantiewoning Curacao | Vakantiewoning Suriname | Vakantiewoning Paramaribo | Vakantiewoning Parmaribo | Vakantiewoning Prmaribo | Vakantiewoning Willemstad | Vakantiewoning Kralendijk | Vakantiewoning Oranjestad | Vakantiewoning Curacoa | Vakantiewoning Curacau | woning | huis | woningen | huizen | kamer | appartement | apartement | appartementen | bungalow | villa | huur | huren | verhuur | Vakantiewoning Antillen | Vakantiewoning Nederlandse Antillen | Vakantiewoning te huur | Vakantiewoning huren | Vakantiewoning verhuren | vakantie | stage | accommodatie | acomodatie | accomodatie | acommodatie | verblijf | hotel | guesthouse | hostel | motel | student | studentenhuis | Vakantiewoning Aruba huren | Vakantiewoning Bonaire huren | Vakantiewoning Curacao huren | Vakantiewoning Suriname huren | Vakantiewoning Paramaribo huren | Vakantiewoning huren Parmaribo | Vakantiewoning huren Prmaribo | Vakantiewoning huren Willemstad | Vakantiewoning huren Kralendijk | Vakantiewoning huren Oranjestad | Vakantiewoning huren Curacoa | Vakantiewoning huren Curacau | studentenwoning | studentenkamer | goedkoop | budget | luxe | betaalbaar | betaalbare | overnachting |

Als eerste de beste aanbiedingen ontvangen?

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.